Wat gaan we doen?

Het doel van Haag Uit is dat jij als eerstejaars student op relaxte manier kennis maakt met andere studenten. Dit begint meteen al bij aankomst en zal de rest van het evenement op verschillende manier voortgezet worden. We hebben een uitgebreid activiteitenprogramma voor zowel fysieke activiteiten op de woensdag (met inachtneming van de 1.5 meter regels) als online activiteiten op de donderdag.

Woensdag zullen de activiteiten offline plaatsvinden op een buitenlocatie in Den Haag. De exacte locatie wordt nog bekendgemaakt wanneer je je hebt ingeschreven. We snappen heel goed dat het in deze tijden spannend is om met grote groepen samen te komen, maar reken er maar op dat wij hier genoeg rekening mee houden. Het programma start om 11.00 en loopt tot het einde van de middag. De lunch zal door ons worden verzorgd en mocht je 's avonds willen blijven plakken is er genoeg ruimte om op eigen kosten te eten.

Voor de donderdag hebben wij online activiteiten klaargezet. Na je inschrijving zul je van ons een link naar de Discord server ontvangen. In deze omgeving zullen we allerlei leuke online activiteiten gaan doen, zodat je vanuit je eigen huis mee kunt doen. Wat voor activiteiten dat precies zijn, houden we nog even geheim. Het programma van de donderdag begint ook om 11.00 en duurt tot het einde van de middag.