Wat, waar en wanneer is Haag Uit?

Haag Uit is hét introductie-evenement van de Faculteit voor IT & Design en zal dit jaar voor de 45e keer georganiseerd worden op woensdag 26 augustus en donderdag 27 augustus 2020. Studenten die in september 2020 of februari volgend jaar starten aan de volgende opleidingen op De Haagse Hogeschool kunnen deelnemen:

  • HBO ICT
  • Communication & Multimedia Design
  • CMD: User Experience Design

Op de maandag na Haag Uit begin je aan je opleiding waar een heleboel dingen nieuw voor je zullen zijn. Haag Uit is er om deze nieuwe periode van je leven op een leuke manier te beginnen, door kennis te maken met je mede-eerstejaars, ouderejaars studenten en docenten. Net zo belangrijk is wat Haag Uit niet is, het is namelijk geen ontgroening!

Normaal gesproken organiseren wij een introductieweek, waar we met zo veel mogelijk eerstejaars een midweek weggaan en leuke activiteiten doen. Helaas kan dat dit jaar niet plaatsvinden door de corona-omstandigheden. Toch willen we jou als aankomend eerstejaars student een toffe introductie aanbieden. Daarom hebben we dit jaar een tweedaags evenement, wat zowel online als offline plaats zal vinden. De woensdag zullen we leuke activiteiten op een buitenlocatie in Den Haag organiseren. De donderdag zullen we de activiteiten online doen via Discord. Het evenement is gemaakt zodat je je klasgenoten en andere studenten van de faculteit beter leert kennen en daardoor een leukere start van je studie krijgt.